Avoinna tänään tiistaina

klo 8.30 – 19.00

Yhteystiedot

Avoinna normaalisti

ma – pe
8.30 – 19
la
9 – 15
su
suljettu

Palvelut

Avainasiakkuus

Liittyminen avainasiakkaaksi on maksutonta. Voit liittyä avainasiakkaaksi käymällä apteekissa.

Hyödyt

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mu­kaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä.Näitä ovat esimerkiksi kosmetiikka, perusvoiteet, useat vitamiinit ja kalaöljyt, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet ja paljon muuta. Ostohyvitysalennuksen saat vain omasta Avainapteekistasi.

Avain­tarjoukset

Kuukausittain vaihtuvat avaintarjoukset ovat jatkuvasti käytettävissäsi. Saat laatutuotteita edulliseen avainhintaan. Nämä alennukset saat kaikista Suomen Avainapteekeista. Avaintarjoukset eivät vaadi avainasiakkaaksi liittymistä.

Avainapteekit-lehti

Avainapteekit on Avainapteekkien kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä asiakaslehti. Lehdessä käsitellään monipuolisesti terveyteen, ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita Avainapteekkien asiantuntemuksella. Lisäksi lehdestä löydät kuluvan ja seuraavan kuun avaintarjoukset. Hae oma Avainapteekit-lehtesi meiltä.

Annosjakelu

Toimitamme lääkkeitä myös annosjaeltuina.

Lääkkeiden koneellisessa annosjakelussa asiakkaamme lääkkeet jaetaan valmiiksi päiväannoksiksi kahdeksi viikoksi eteenpäin. Annospusseihin pakatut lääkkeet on helpompi muistaa etenkin silloin, kun käytössä on monia eri lääkkeitä.

Ennen annosjakelun aloittamista asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan yhdessä lääkärin kanssa. Näin huomataan, jos eri aikoina eri oireisiin määrätyt lääkkeet eivät ole keskenään yhteensopivia tai jos jokin lääke voidaan tarpeettomana poistaa asiakkaan lääkityksestä kokonaan.

Annosjakelun ansiosta myös lääkehävikin määrä vähenee, kun lääkkeet hankitaan vain kahdeksi viikoksi kerrallaan. Näin asiakkaalle ei jää käyttämättömiä lääkkeitä, jos lääke ei jostain syystä sovellukaan hänelle ja se joudutaan vaihtamaan. Tästä koituu myös asiakkaalle säästöjä.

Vanhat lääkkeet voi palauttaa apteekkiin

Vanhentuneet lääkkeet ja elohopeakuumemittarit sisältävät haitallisia aineita eikä niitä saa laittaa tavalliseen sekajäteastiaan tai viemäriin. Kotitalouksien lääkejätteet vastaanotetaan maksutta apteekkeihin. Apteekkimme lääkejätepiste sijaitsee tuulikaapissa, heti sisäänkäynnin vieressä.

  • Vanhentuneet tabletit ja kapselit pakataan irrallisina tai läpipainoliuskoissa muovipussiin. Pahvipakkaukset ja purkit poistetaan ja ne voidaan lajitella lasin-, muovin- ja kartonkikeräykseen.
  • Nestemäiset lääkkeet ja lääkevoiteet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa. Nestemäisten lääkkeiden tyhjät muovipakkaukset sekajätteeseen.
  • Käytetyt lääkelaastarit taitetaan liimapinnat vastakkain ja palautetaan muun lääkejätteen joukossa.
  • Jodipitoiset lääkkeet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa erillään muista lääkejätteistä. Jodipitoisia lääkkeitä ovat mm. Jodix, Betadine ja Jodisprii.
  • Neulat ja ruiskut voi palauttaa tiiviiseen ja kovaan astiaan pakattuna.
  • Elohopeakuumemittarit pakataan omaan pussiinsa erilleen muista lääkejätteistä. Digitaaliset kuumemittarit palautetaan sähkölaitteiden keräyspisteeseen jäteasemille tai kauppoihin. Elohopeattomat mittarit voi hävittää sekajätteen mukana.

Lääkejätteiden mukana ei saa olla muuta jätettä kuten sidetarpeita, ravintovalmisteita, pesuaineita, liuottimia tai paristoja. Pakkauksista tulee tietoturvasyistä poistaa potilastiedot ennen palautusta.